Vedanta Centrum in Winterswijk

Coach, Krachtontwikkelingsspecialist, kettlebell-instructeur, personal trainer en holistische massage.

Over Vedanta Centrum

Vedanta Centrum valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Winterswijk.

Welkom bij Vedanta Centrum, de plek voor Coach, Krachtontwikkelingsspecialist, kettlebell-instructeur, personal trainer en holistische massage.

Ik ben Rafael, gepassioneerd door de beweging van het leven. Sportliefhebber, schrijver en trainer. Mijn doel is om mezelf en anderen te helpen lichaam en geest op een integrale wijze met elkaar te verbinden.

Als coach zal ik aan je zijde staan om je te begeleiden en motiveren bij het behalen van je persoonlijke en professionele doelen. Ik zal effectieve coachingstechnieken gebruiken om je te helpen obstakels te identificeren en te overwinnen, waardoor je je volledige potentieel kunt benutten.

Als specialist in krachtontwikkeling zal ik op maat gemaakte trainingsprogramma's ontwerpen waarmee je op een efficiƫnte en veilige manier je kracht en uithoudingsvermogen kunt vergroten. Ik zal bewezen methoden gebruiken en de oefeningen aanpassen aan jouw behoeften en fitnessniveau.

Als kettlebell-instructeur zal ik je leren hoe je dit veelzijdige en effectieve trainingsmateriaal kunt gebruiken om je kracht, balans en coƶrdinatie te verbeteren. Via dynamische en uitdagende routines zal ik je helpen om optimale resultaten te behalen.

Als personal trainer zal ik op individuele basis met je werken, rekening houdend met je doelen, voorkeuren en beperkingen. Ik zal uitgebreide trainingsplannen ontwerpen en je de nodige ondersteuning bieden om je fitnessdoelen en algehele welzijn te bereiken.

Als holistisch masseur zal ik therapeutische en ontspanningstechnieken gebruiken om stress te verlichten, spierspanning te verminderen en gezondheid en balans in je lichaam en geest te bevorderen. Met een holistische benadering zal ik gepersonaliseerde massagesessies bieden die je vernieuwd en verjongd achterlaten.

Wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vedanta Centrum uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Winterswijk is gevestigd aan de Europalaan 80 in Winterswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37453541.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Vedanta Centrum zijn o.a. :